Haags centrum voor literatuur | science | debat
NL | EN Menu

Over B-Unlimited

B-Unlimited - het Haags centrum voor literatuur, science en debat - bracht in de periode september 2016 tot medio 2019 schrijvers, dichters, denkers en wetenschappers uit de hele wereld met elkaar in gesprek over literatuur, kunst, wetenschap en samenleving.

De programma's van B-Unlimited vonden plaats in Studio B, de theaterzaal in de Centrale Bibliotheek in Den Haag. De programmering werd samengesteld door Writers Unlimited en Bibliotheek Den Haag. Ook externe organisaties werden uitgenodigd om programma's te verzorgen.

B-Unlimited bood een divers aanbod van programma's over Nederlandse en internationale literatuur, over wetenschap en samenleving en over de maatschappelijke actualiteit. Een groot deel van het programma's had een internationaal karakter.

Bibliotheek Den Haag en Writers Unlimited werken al sinds 2011 samen. Meer informatie over de programma's van Writers Unlimited in Studio B vanaf september 2019 kunt u vinden op www.writersunlimited.nl. Het volledige programma in Studio B staat op www.bibliotheekdenhaag.nl.

 

Writers Unlimited Gemeente Den Haag Fonds 1818 Bibliotheek Den Haag